Monday, July 25, 2011

Trip To Port Dickson!

Yahoo!! Yehaa!! Yihuu!!
Selepas berpenatan di Event Make Some Noise keesokkan harinya kitorang balik ke Kuala Lumpur..Tp sebelum sampai ke Kuala Lumpur, Kitorang singgah jap mandi laut kat Port Dickson! Dah lame ta mandi laut woi!!! Dapat gak lepas geram mandi laut!!!! Paling seronok naik Banana Boat..Macam siput! Tukang bawak boat tuh tanak bagi warning ke ape, terus jatuhkan kitorang kat tengah-tengah laut...Dalam plak tuh!!!!! /shock

Dah la masing-masing ta reti na berenang..selamat ade baju keselamatan , kalo ta da lame aku mati lepas.../blur

Pas mandi laut kitorang g lak makan SeaFood, pergh!! terbaik!! Dapat gak makan Ikan Siakap Tiga rasa beb..haha! /wahaha 

Yang aku agak kecewa time tuh, aku ta dapat na naik Jet Ski..sedih siot!! /no 

Haha! Lantak la..lain kali ade lg../nobigdeal

Kat sini aku na share sket gambar mase kitorang g mandi laut...Check It Out! /XD

Kera pun pakai Pampers! Jgn main gila..haha
















Sebelum naik Banana Boat










Kera pun mandi laut owh..Jgn tak percaya!





Sunset yg sempat kitorang Snap.

Alexeus

Acapz

Rex

Lahm

Ejat

Renji

Kegirangan yg aku dapat pada hari tersebut, aku harap aku akan merasainya lagi sekali lain kali...Insya-Allah! /please

3 comments:

  1. cantek gmbar sunset tu..nk amek bleh..

    ReplyDelete
  2. wa! best2..nak ikut taw nanti :)

    ReplyDelete
  3. Asma Daus: Boleh, tadehal... :)

    Ann: Alright.. ajak kawin tanak.. :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...