Thursday, January 31, 2013

Assalamualaikum W.b.t

Ehem² .. 
Bulan malam di pagari bintang, Matahari di pagari awan..
Senyap sunyi kami berjalan-jalan..
Diam sepi tak bererti..
Itulah kami..

Amboi.. berpantun pulak dah aku ni sekarang.. Ahaakz!
Sekarang dah masuk 1 Feb 2013, kejap je masa berlalu.. Tau² dah 2013..Mari kita imbas kembali apa yg telah kita lakukan sepanjang tahun 2012 dan juga bulan January 2013 ni..
Kalau aku, sepanjang tahun 2012 tu macam² perkara pahit dan manis aku lalui.. Semua orang pasti ada kenangan masing² kan? Kita manusia ni tak akan pernah lari dari melakukan kesilapan... Aku sendiri pun akui bahawasanya memang sering kali aku melakukan kesilapan tanpa aku sedari.. Tapi pagi tadi memang spoil lah.. Boleh lah lambat datang kerja, selamat tak kena buang kerja.. Kalau tak, mengembaralah aku mencari kerja kat Kolumpo ni. 

Awal tahun ni aku begitu gembira sekali sebabnya, birthday aku...
/wahaha
Tapi bukan happy ending, biarkanlah, perkara dah berlalukan?
/dignose
Sedar tak sedar, dah nak sampai ke TAHUN BARU CINA! 
Tom tom tom chang! Tom tom tom chang!
Ahaaa.. Kat tempat aku kerja tu, memang hari² aku dengo lagu raya orang cina ni.. Kan best kalau aku boleh bertutur bahasa cina. Kan seronok..
Aku sebenarnya tengah bosan ni.. Nak post apa untuk entry kali ni pun tak tau lah.. Merepek je yg aku mampu buat sekarang ni.. Biarlah orang lain nak kata apa pun asalkan aku gembira..
Lalalalalalalala ~ ~ ~

Tidolah.. 
/bye






1 comment:

  1. Thanks For.. Sharing Information...Your website is very nice..

    This is Sarkari Result From India.. Click Here To Open link and Get Your Latest Jobs, Admit Cards, Result, ANswer Key & many more.. thanks..

    Nice Site...............

    Sarkari Result
    Sarkari Results
    sarkariexam
    Sarkari Result 2019
    sarkariresult
    sarkari job
    sarkariexam result
    sarkari naukri in up
    rojgar result
    sarkari result in hindi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...